Na megint Facebook: hogyan vedd le a Like-ot egy oldalról ha mégsem tetszik?

Címlap Villám Infók Na megint Facebook: hogyan vedd le a Like-ot egy oldalról ha mégsem tetszik?
Frissítve 2012.jan.2.
Gyors megoldás: van egy lista "Egyéb oldalak amiket kedvelsz" néven itt: http://www.facebook.com/browse/other_connections_of/

Ami az Adatlapod/Tevékenység és érdeklődés/ alatt alul egy link!
Unlike
A mai nap találkoztam egy oldallal a Facebook-on amiről villám gyorsan le akartam venni a Like-ot, mert egyhén szólva is "szívatás". Kishíján a szívroham jött rám, amikor like-oltam!
Nektek sem kívánom a rémületet!

Azt már sejtettem, hogy valami turpisság van a dologban, mert az oldal címe valami ilyesmi: "nézd meg ki nézte meg az adatlapodat", és a face nem enged ilyen információt nyilvánosságra hozni, így kíváncsiságból csak megnyomtam azt a tetsziket, de hogy megrémülök azt nem gondoltam volna :)

A lényeg a lényeg, ezeket a nemkívánatos oldalakat a saját profil oldaladon tudod legkönnyebben eltávolítani. Ez az az oldal amit a felső kék sáv jobb oldalán a nevedre kattintva érhetsz el (Így vannak sorban: KeresztNeved, Ismerősök keresése, Kezdőlap).

A profil oldaladon keresd meg a "Mostanában történt" blokkok között a "Keresztneved kedveli a következőt: valaminemszeretem oldal". Itt nyilván a te neved és a like-olt oldal fognak szerepelni.

Ha megtaláltad a sort, annak a végén van egy X. Az X-re kattintva kapsz egy menüt, amiben szerepel a "Remove Post and Unlike". Erre kell kattintani, a kattintás után pedig egy megerősítő üzenettel erre ismét rákérdez. Ott is a "Remove Post and Unlike" gombra kell kattintanod, és a like-olt oldalt már el is távolítottad a faladról, és levette a tetszik-edet is!

Szóval ha valamelyik oldal esetleg neked is kiüti a biztosítékot, most már tudod hol "Unlike"-old!

További képek

Unlike
információk 1
Információk 2
Információk 3