Magyar nyelvű Facebook iframe alkalmazás: Rajongó gyűjtő

Címlap Híreink Projektek Magyar nyelvű Facebook iframe alkalmazás: Rajongó gyűjtÅ‘
Az alkalmazás lényege, hogy valamilyen csalival rajongóvá kell tegyed a facebook oldaladat megnéző embereket, melyekkel a továbbikaban kommunikálhatsz és vásárlóvá konvertálhatod őket.

Rajongó gyűjtő linkje: magyar nyelvű facebook iframe alkalmazás ingyen
A rajongó gyűjtő egy facebook iframe alkalmazás
Szükséged van egy olyan oldalra ahol valamit ingyen felajánlasz(ez lehet egy e-book, nyeremény vagy bármi más) és abban az esetben kaphatja meg a személy ha rákattint az oldal tetején lévő Tetszik gombra.

A "Rajongó gyűjtő" egy ilyen tipikus Facebook iframe canvas (vászon) alkalmazás, amellyel kódok írása nélkül készíthetsz fül alá illeszthető kis oldalt.

A Rajongó Gyűjtő alkalmazással két típusú oldalt hozhatsz létre programozói tudás nélkül. Az egyik amelyet az oldaladra látogató ember lát, a másik amelyet akkor lát ha már lájkolta a Facebook oldalad.

Használata:

1. Engedélyezd, hogy alkalmazás hozzáférhessen a felhasználódhoz
2. Hozz létre egy Rajongói oldalt az "Új tartalom a rajongóknak" nagy ikonra kattintva, amikoris betöltődik a szerkesztő felület egy előre elkészített sablonnal.

A szerkesztő felület használata:

A sablon elemei lehetnek képek, szövegek, linkek és egy számláló, hogy hányan like-olták már az oldalt.
Új elemet húzással dobhatsz a felületre, amennyiben az egérrel a felső "Új elemek" eszköztárra viszed az egered, az lenyílik és megmarkolhatod az elemet, majd a felületre dobhatod!
A felső sáv bal oldalán van a szemetes, ahova kidobhatod az elemeket ha megmarkolod, majd a szemetesre húzod azokat! A kuka fölé érve az elem nem csak az egered lesz a szemetes felett, de ha elengeded be ekerül! Ez így működik, mivel ekkor az elem még a szerkesztőhöz kapcsolódik, de leválik az egérgomb fellengedésekor.

A képek és szövegek egérrel áthelyezhetőek és a szélüknél húzva méretezhetőek. A képeknek a szélét kell megfogni a húzáshoz.
Az elemekre duplán kattintva szerkesztheted azokat. A képekre duplán kattintva megjelenik a fájl tallózó, ahova feltölthetsz képet, majd kiválaszthatod a pipa jellel. A kép a kattintott kép helyére kerül a szerkesztőben. A szövegekre duplán kattintva szerkesztheted azokat egy kis szövegszerkesztővel, melyet ok-ézz le ha megfelelően megírtad.
A linkeket szintén ilyen módszerrel lehet szerkeszteni, azzal a különbséggel, hogy a szövegszerkesztő alatt találsz mégegy beviteli mezőt, ahova a linket kell írnod, vagy annak jobb oldalán található fájltallózóval kiválaszthatsz egy feltöltött dokumetumot.

A fájl tallózó fogadja a .zip, .jpg, .gif, .png, .doc, .xls, .pdf, .odt, .sxc típusú fájlokat, tehát van lehetőséged bármilyen anyag felajánlására illetve kedvedre helyezhetsz el képet a szerkesztő felületen.
3. Amikor az oldal megfelelően néz ki, görgess le az alkalmazás aljára és adj egy nevet az oldalkádnak. Ez a név csak neked látható, hogy meg tudd különböztetni őket. A név megadása után kattints a "Mentés" gombra és az oldalad már használható is.
A nyitó felületen két sor látható, egyik a látogatóknak, másik a rajongóknak létrehozott oldalakkal. Itt több oldal is lehet, de egyszerre csak egy pár használható! Mindig az fog megjelenni a látogatóidnak és rajongóidnak, amelyiket alapértelmezettnek adtad meg.

4. Ugyanezen lépéseket tedd meg a Látogatói oldallal is.

Szerkesztés:

A nyitólapon a nagy ikonokra kattintva szerkesztheted a tartalmat, az be fog töltődni a szerkesztőbe, szerkesztd meg, majd a mentésre kell kattints.

Oldal alapértelmezetté tétele:

A kezdőlap listájában a létrehozott oldalak alatt 3 pici ikont találsz, amelyik alatt a rajzszeg van az az alapértelmezett, de a bal zöld ikonnal ezt megváltoztathatod. Csak kattints a zöld "Alapértelmezetté tétel" ikonra és várd meg amíg megtörténik.
Egy egy oldalt ki is törölhetsz, de figyelj, hogy mindig valamelyik legyen helyette alapértelmezettnek kiválasztva, hogy ne a gyári oldal jelenjen meg a látogatóidnak és rajongóidnak!


Ha tetszik neked ez a nagyon egyszerűen használható kisalkalmazás javasold barátaidnak is a használatát, persze ha van Facebook oldaluk!


További képek

A rajongó gyűjtő egy facebook iframe alkalmazás
Facebook iframe alkalmazás wyswyg oldal szerkesztéssel
Facebook iframe alkalmazás wyswyg szöveg szerkesztéssel
A rajongó gyűjtő magyar nyelvű facebook iframe alkalmazás fájl tallózója
A rajongó gyűjtő facebook iframe alkalmazás adminisztrációs felülete
információk 1
Információk 2
Információk 3