Elindult a css-editor.org

Címlap Híreink Projektek Elindult a css-editor.org
A css-editor.org egy olyan stíluslap szerkesztő alkalmazás oldal, mellyel az újabb böngészők alatt bármilyen program telepítése nélkül módosítható egy weboldal css-e. WYSWYG szerkesztő felülettel. Csak rá kell kattintani a html elemekre, majd a css-ben megkeresi az illeszkedő szabályt és azonnal lehet változtatni, miközben az oldalon is látható.

A használata teljesen ingyenes, az eredmény azonnal látható!

Css-editor.org Screenshot 2
A szerkesztő doboz az oldalon bárhova helyezhető, ez kisebb monitor felbontásnál lehet praktikus. Nagyobb felbontáson pedig tényleg nincs útban.

A felhasznált kedvenc színek elmenthetőek és felhasználhatóak. Kezdőknek pedig igen nagy segítség ha még fejből nem tudják a beállítási lehetőségeket. A generált kódból megismerhetik.


Angol és magyar nyelven is elérhető, csak a főoldali nyelv kiválasztót kell átkattintani és a szerkesztő doboz is azon a nyelven fog a behívott oldalon megjelenni.


Kattint ide a css-editor megtekintéséhez!


A SimplYPortal CMS-ben egy hasonló stíluslap szerkesztő alkalmazás található, azzal a kiegészítéssel, hogy a háttérkép varázsló egy egy modulbox-ra azonnal ráteszi a generált hátteret, így villám gyors az egyedi színvilágú dizájn kialakítása.

A dobozok elrendezését is is Drag&Drop módon kell benne elképzelni.

További képek

Css-editor.org Screenshot 1
Css-editor.org Screenshot 2
információk 1
Információk 2
Információk 3