Projektek

Tekintse meg a jelenleg futó vagy a közelmúlban befejezett projektjeinket!

Tévedés ne essék, a befejezett alatt nem azt kell érteni, hogy elkészült és onnantól kezdve semmit nem kell csinálni! Ez kicsit keményen fog hangzanai, de egy webes megjelenés vagy program tulajdonképpen soha nincs készen, mert utógondozás, frissítés nélkül nem ér semmit az egész!

Ha a portfóliónkra is kíváncsi, nézze meg a referenciákat is! Kattintson ide: Referenciák

Ez egy teljesen egyedi kirakós játék azoknak, akik szeretik a színes mintákat és a puzzle játékokat.
Letölthető a Google Play Store-ról itt: Patternize
android, game, játék, mobile, puzzle
Az utóbbi hónapok munkájának gyümölcse a nemrég elkészült Calorie Stopper android alkalmazás, mely diétázóknak (fogyókúrázóknak, hízókúrázóknak), segíthet a kitűzött cél elérésében.
Letölthető: a Google Play Store -ról vagy a SlideME -ről.


android
Az alkalmazás lényege, hogy valamilyen csalival rajongóvá kell tegyed a facebook oldaladat megnéző embereket, melyekkel a továbbikaban kommunikálhatsz és vásárlóvá konvertálhatod őket.

Rajongó gyűjtő linkje: magyar nyelvű facebook iframe alkalmazás ingyen

facebook
Az alom.puha.hu álmoskönyvét elkészítettük Android operációs rendszerre, hogy mobilról is lehessen fejtegetni.
Belekerült egy játékos jósló program is, mely csak az alkalmazásban elérhető.

Jó szórakozást hozzá!
A Nosztalgia Cukrászda (pesterzsébeten) készíti a környék legfinomabb süteményeit, hagyományos tradícionális módszerekkel, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A cukrásztermékeik kiemelkedő minőségűek, így kézenfekvő hogy weboldalukat is profi minőségben szerették volna megjeleníteni.
A miniportál CMS a SimplYPortal CMS tartalomra kihegyezett és továbbfejlesztett változata. Kifejezetten egyszerű és gyors benne a tartalom szolgáltató weblapok létrehozása és a tartalom karbantartása.

Elkészült a BalanszTransz Kft. költöztetéssel, közúti fuvarozzással foglalkozó szolgáltatásokat bemutató weboldala.

A css-editor.org egy olyan stíluslap szerkesztő alkalmazás oldal, mellyel az újabb böngészők alatt bármilyen program telepítése nélkül módosítható egy weboldal css-e. WYSWYG szerkesztő felülettel. Csak rá kell kattintani a html elemekre, majd a css-ben megkeresi az illeszkedő szabályt és azonnal lehet változtatni, miközben az oldalon is látható.

A használata teljesen ingyenes, az eredmény azonnal látható!


Az oldal hiánypótló alkalmazásként készült. Sok oldalon vannak receptek, de azok tápértéke ismeretlen. Ez az alkalmazás segíthet a kiegyensúlyozottabb megfelelőbb tápértékű étrend összeállításában.

Számítsa ki hány kalória van a tányérján, töltse fel kedvenc receptjeit legfrisseb portálunkon a Kalória táblázaton!
Használja Kalória Kalkulátorunkat!
információk 1
Információk 2
Információk 3