Általános Szerződési Feltételek partnereink számára

Címlap Partner program Általános SzerzÅ‘dési Feltételek partnereink számára

Kiadás dátuma: 2011. január 2.

Ez a szerzõdés addig van hatályban, míg egy újabb verzió nem kerül kiadásra.

Kiadta:

LLS Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

1184. Budapest, Lenkei u. 43/b.

Adószám: 13730604-3-43

Cégjegyzékszám: 01-09-870268

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700622-43810204-51100005

Tel/fax: +36 30 297 6472

Szerzõdés nyelve: magyar

Partnerünknek tekintünk minden magán és jogi személyt (továbbiakban Partner), aki regisztrál oldalunkon a csatlakozás menüpontban és ajánlja a SimplYPortal(www.puha.hu) webáruház rendszert(továbbiakban Rendszer) vagy weboldalba illeszthetõ linkkel, vagy szóban.

Partnerünk lehet természetesen bármely már meglévõ ügyfelünk, aki a Rendszer ajánlásával plusz bevételhez juthat vagy csökkentheti éves költségét.

Kifizetés

Figyelem! Kifizetés csak számla ellenében!

Az ajánlatban szereplõ 1 havi elõfizetési díj jutalék kifizetése minden esetben kizárólag számla ellenében lehetséges!

Az 1 havi elõfizetési díj minden esetben az elõfizetési csomagtól függ és csak új elõfizetés esetén lehetséges, hosszabbítás, illetve díjcsomagváltás esetén már nem fizetünk ki jutalékot.

A díjak kifizetése abban az esetben lehetséges amennyiben a Partner ajánlóján keresztül regisztrált Kereskedõ szerzõdik a Rendszer használatára és kifizeti részünkre az éves elõfizetési díjat. Amikor ez megtörtént, a partner virtuális számláján jóváírjuk az elõfizetés típusának megfelelõ 1 havi elõfizetési díj összegét.

Partner bármikor kérheti virtuális számlája kifizetését, ekkor jeleznie kell nekünk felhasználónevét, e-mail címét és az összeget megadva, hogy kifizetést kér, majd el kell küldenie nekünk a számlát és mi átutaljuk a kért összeget a számlán szereplõ bankszámlaszámra, majd a virtuális egyenlegrõl levonjuk a kifizetett összeget.

A jutalék az adott elõfizetés 1 havi NETTÓ díja! Az áfa nem kerül kifizetésre jutalékként, tehát egy elõfizetésbõl a BRUTTÓ bevétel, az egy havi NETTÓ elõfizetési díj.

Érvényesség és felelõsség korlátozása

Ajánlás akkor tekinthetõ érvényesnek, ha a Kereskedõ regisztrációjakor az ajánló felhasználói neve bekerül a Rendszer adatbázisba hozzárendelõdve a létrejött portálhoz.

Semminemû közvetlen, közvetett, a felhasználó, a rendszer, a hálózat, hacker támadás, túlterhelés, technikai, személyi vagy bármely más okból kifolyólag a rendszerbe be nem kerülõ regisztrációért, vélt vagy valós elmaradt haszonért LLS Kft. nem vállal felelõsséget!

Partner kitiltása a programból

Kitiltható a partner a programból, ha a kódot olyan oldalba illeszti, mely törvénybe ütközõ, uszításra, gyûlöletkeltésre alkalmas, pornográf, illegális vagy bármely más módon sérti a törvényt, vagy a Rendszer rossz hírét kelti!

Kitiltható továbbá amennyiben a Rendszerre mutató linket link farmként mûködõ oldalba helyezi el.

A szerzõdésben nem szabályzott kérdésekben a magyar jog az irányadó.

információk 1
Információk 2
Információk 3