Híreink

Ez egy teljesen egyedi kirakós játék azoknak, akik szeretik a színes mintákat és a puzzle játékokat.
Letölthető a Google Play Store-ról itt: Patternize
android, game, játék, mobile, puzzle
Az utóbbi hónapok munkájának gyümölcse a nemrég elkészült Calorie Stopper android alkalmazás, mely diétázóknak (fogyókúrázóknak, hízókúrázóknak), segíthet a kitűzött cél elérésében.
Letölthető: a Google Play Store -ról vagy a SlideME -ről.


android
Az alkalmazás lényege, hogy valamilyen csalival rajongóvá kell tegyed a facebook oldaladat megnéző embereket, melyekkel a továbbikaban kommunikálhatsz és vásárlóvá konvertálhatod őket.

Rajongó gyűjtő linkje: magyar nyelvű facebook iframe alkalmazás ingyen

facebook
Az alom.puha.hu álmoskönyvét elkészítettük Android operációs rendszerre, hogy mobilról is lehessen fejtegetni.
Belekerült egy játékos jósló program is, mely csak az alkalmazásban elérhető.

Jó szórakozást hozzá!
A Google a "Neten a cégem" aktuális promóciójában felajánl egy 15.000,-Ft értékű kupont azoknak a magyarországi vállalkozásoknak akiknek még nincs Adwords fiókjuk illetve az kevesebb, mint 14 napos!
A Nosztalgia Cukrászda (pesterzsébeten) készíti a környék legfinomabb süteményeit, hagyományos tradícionális módszerekkel, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A cukrásztermékeik kiemelkedő minőségűek, így kézenfekvő hogy weboldalukat is profi minőségben szerették volna megjeleníteni.
A facebook megunta a spam-ként elharapódzott külső oldalakat tartalmazó alkalmazásokat a rendszerében vagy ez egy újabb marketingfogás részükről, mellyel maguknak akarják tudni a felhasználókat?

A css-editor.org oldalba került egy új funkció a CSS3 Button Designer. A button designer-rel élőben színátmenetes árnyékolt gombot hozhatsz létre, majd a generált css3 kódot saját oldaladba, blogodba másolva felhasználhatod.
A miniportál CMS a SimplYPortal CMS tartalomra kihegyezett és továbbfejlesztett változata. Kifejezetten egyszerű és gyors benne a tartalom szolgáltató weblapok létrehozása és a tartalom karbantartása.

Elkészült a BalanszTransz Kft. költöztetéssel, közúti fuvarozzással foglalkozó szolgáltatásokat bemutató weboldala.

Ezt a mintát a http://www.puha.hu oldalon regisztrált webáruházában szabadon alkalmazhatja az Impresszum létrehozásakor.

Ez a minta átalakítás után szabadon felhasználható ügyfeleink webáruházának impresszumába, mely impresszumot kötelező kitölteni.

További információkat és jogszabályokat az Infokommunikációs államtitkárság honlapján találhat, aktuális hírekről ott tájékozódhat.

(http://www.ekk.gov.hu/hu/e_kereskedelem)

A mintát alakítsa át saját termékkörére és webáruháza működésének megfelelően. A megfelelő részeket törölje vagy írja át, valamint feltétlen kérje ki jogásza véleményét.

Az LLS Kft. semminemű felelősséget nem vállal ezen dokumentum tartalmára, az csak útmutatóként szolgálhat!

Ön is rengeteget gondolkodott már azon, hogy mi az a tevékenység, amelyből mindig meg lehetett élni?

Több dolog is eszébe juthatott most ha elgondolkodott (nekem is egy olyan dolog jutott az eszembe ami egy ilyen oldalon nem túl szalonképes :) ), de ezek közül az egyik bizonyosan a kereskedelem.

Kereskedők mindig is voltak és mindig is lesznek, csak a "wwwilág" változott az évszázadok, évezredek folyamán.

(A tárgyakat, terményeket már a pénz megjelenése előtt is cserélték az emberek egymás közt, majd ezt a cserekereskedelmet felváltotta a pénz közbeiktatásával történő csere.)

Most az évezred elején pedig, az internet ilyen mértékű elterjedésével a kereskedelem egy része is áttevődött a világhálóra érthető okokból. Most úgy néz ki, hogy ez egy olyan folyamat ami nagyon beindult.


A css-editor.org egy olyan stíluslap szerkesztő alkalmazás oldal, mellyel az újabb böngészők alatt bármilyen program telepítése nélkül módosítható egy weboldal css-e. WYSWYG szerkesztő felülettel. Csak rá kell kattintani a html elemekre, majd a css-ben megkeresi az illeszkedő szabályt és azonnal lehet változtatni, miközben az oldalon is látható.

A használata teljesen ingyenes, az eredmény azonnal látható!


Az oldal hiánypótló alkalmazásként készült. Sok oldalon vannak receptek, de azok tápértéke ismeretlen. Ez az alkalmazás segíthet a kiegyensúlyozottabb megfelelőbb tápértékű étrend összeállításában.

Számítsa ki hány kalória van a tányérján, töltse fel kedvenc receptjeit legfrisseb portálunkon a Kalória táblázaton!
Használja Kalória Kalkulátorunkat!
információk 1
Információk 2
Információk 3