Hasznos linkek

Egy látványos képgaléria szkript, amely letölthető a www.eyecon.ro oldalról.
A Google a "Neten a cégem" aktuális promóciójában felajánl egy 15.000,-Ft értékű kupont azoknak a magyarországi vállalkozásoknak akiknek még nincs Adwords fiókjuk illetve az kevesebb, mint 14 napos!
Nem lehet mindenki dizájner vagy képszerkesztő guru, de a portálján vagy CMS-ében szeretne szép képeket vagy ikonokat használni, ellenben nem akar ezer és ezer forintot fizetni egy egysyzerű képért. Erre a problémára megoldást találhatunk az ingyenes kép és ikon letöltő oldalakon, ahol Creative Commons liszenszes vagy teljesen ingyenes ikonokra lelhetünk.
A google indított egy projektet a weboldalakba ágyazható nem szokványos betűkészletek kezelésére.

Google web fonts
Ezt a mintát a http://www.puha.hu oldalon regisztrált webáruházában szabadon alkalmazhatja az Impresszum létrehozásakor.

Ez a minta átalakítás után szabadon felhasználható ügyfeleink webáruházának impresszumába, mely impresszumot kötelező kitölteni.

További információkat és jogszabályokat az Infokommunikációs államtitkárság honlapján találhat, aktuális hírekről ott tájékozódhat.

(http://www.ekk.gov.hu/hu/e_kereskedelem)

A mintát alakítsa át saját termékkörére és webáruháza működésének megfelelően. A megfelelő részeket törölje vagy írja át, valamint feltétlen kérje ki jogásza véleményét.

Az LLS Kft. semminemű felelősséget nem vállal ezen dokumentum tartalmára, az csak útmutatóként szolgálhat!

információk 1
Információk 2
Információk 3