Ha idáig nem tudtad hogy kerül a rajongói doboz a weboldaladba

Címlap Blog Ha idáig nem tudtad hogy kerül a rajongói doboz a weboldaladba

Részletesen megnézheted hogyan hozd létre Facebook oldalad és hogyan kerül a rajongói doboz a saját weboldaladba?
A rajongói doboz Like box, amit most nálunk a jobb oldalon látsz.
Ilyen rajongói dobozt csak akkor tudsz az oldaladba tenni, ha létrehozol egy Facebook oldalt.
A videón láthatod hogyan készítsd el! Olyan forró, hogy vigyázz még éget!

Ez itt a Like Box vagy magyarul oldal rajongói doboz

Itt egy lépésről-lépésre videó a Facebook oldal és Like Box létrehozásáról:
1. Kattints a www.facebook.com/pages/create.php oldalra ahol a rajongói oldalt létre tudod hozni.
A példában a "Márka vagy Termék" típust választottuk ki, mert ott csak a nevet és a kategóriát kell megadni.
A típusok:
  • "Helyi üzlet vagy hely": Itt a valós bolt címét kell megadnod, (utca, város, stb..)
  • "Company, Organization or Institution": Itt cég, szervezet vagy intézmény nevét kell megadnod, illetve azt hogy ez a cég milyen kategóriába sorolható
  • "ElÅ‘adó, zeneka vagy közismert figura": Ez egyértelmű. A kategóriát és a nevet kell megadnod. A kategóriák például: zenész, orvos, politikus, művész.
  • "Szórakozás": szintén zenész :) , mérmint a megadandó adatokat tekintve. Lehet például: film, zenemű, könyv, újság, tv csatorna.
  • "Ãœgy vagy társaság": csak az ügy vagy társaság nevét kell kitöltened. Lehet például: kutya-macska rajongók, lakógyűlés, 4.b osztály, stb...

2. Kövesd a lépéseket, ha szükséges add meg a külső (saját) weboldalad url-jét és töltsd fel a képet, küldd szét a meghívókat de ezeket utólag is meg tudod csinálni, amikor az oldal elkészült. Egyszerűbb csak a kötelezően kitöldendőkkel bíbelődni.

3. Amikor az oldalad elkészült, megjelenik a "Láss hozzá" "welcome" oldal. Itt is meg tudod ugyanazt tenni, mint a varázslóban, csak itt tetszőleges sorrendben, ezért ezt javaslom inkább.

4. A rajongói doboz elkészítéséhez szükséged lesz a létrejött oldal url-jére, ami valahogy így néz ki: http://www.facebook.com/pages/oldaladneveurlkent/1234567890123456789
A böngésző címsorában jelöld ki és helyezd a vágólapra (Másold ki Ctrl+C-vel).

Kattints a welcome oldal 4. pontjára "Promote this page on your website" "Add likebox" gombjára, vagy írd be a következőt: https://developers.facebook.com/docs/plugins/ , ahol a többi oldalba behelyezhető facebook alkalmazáskát megtalálod. Ezek közül kattints a "Like box"-ra.

5. Illeszd be az imént vágólapra helyezett url-t a "Facebook Page url" helyére, majd állítsd be a doboz szélességét. Nézd át hogy még miket lehet variálni a beállításokkal és módosítsd tetszés szerint.

6. Kattints a "Get Code" gombra, és (ha az oldaladban nincs még facebook javascript) jelöld ki a felső kódot és a saját oldalad html forrásába illeszd ezt a kódot a megfelelő helyre.

7. Frissíts rá az oldaladra és a doboz már meg is jelent! Annyi "csak" a dolgod, hogy a facebook oldaladon is rendszeresen megosztasz valami tartalmat.


Ha hasznosítottad a videót, akkor kérek egy lájkot! Nagyon köszönöm!
Címkék: facebook

További képek

Ez itt a Like Box vagy magyarul oldal rajongói doboz
Szerző:
információk 1
Információk 2
Információk 3