Az új timeline szerkezetű Facebook oldal dizájn

Címlap Blog Az új timeline szerkezetű Facebook oldal dizájn
A mai napon a facebook oldal tulajdonosok egy üzenettel találkozhatnak, ahol a face felajánlja az új oldal dizájnt. Ezt a "Preview" gombra kattintva érhetik el az adminisztrátorok.

Tölts fel egy 850x340 pixel méretű borítóképet, majd nyomd meg a "Publish" gombot és már kész is a szép új facebook oldalad.
Az új facebook oldal dizájn, ami egy timeline
Nekem a feltöltött kép igen rossz minőségű lett, ugyanis a jpg-t nagyon betömöríti. Megpróbáltam png-vel is, de azt is összetömörítette, úgyhogy eléggé elmosódottak lettek a grafikák.

A jelenlegi tabokat(füleket) előtte célszerű átrendezni, mivel csak 4 darabot jelenít meg egy sorban, így lehet hogy a fontos alkalmazások elrejtésre kerülnek és csak a kis lenyitható szám kattintása után válnak láthatóvá.

Ezt úgy oldottam meg, hogy publikálás előtt régire váltással átrendeztem a sorrendet. Tehát menüikonok rendezése:
1. vissza régi dizájn
2. Tabok alatt "Szerkeszt"
3. Húzással átrendezés
4. "Kész"-re kattintás
5. Újra "Preview"

Amikor minden sorrend jó, akkor publikáld az oldalt!

A felső sávban meg fog jelenni egy admin panel, ahol láthatod a kedvelőket, fent találod az egyik lenyithatóban az "Oldal szerkesztése" régi gombot, illetve megnézheted a kitiltott felhasználókat is.

Mellette vannak az idáig jobb oldali linkmenüként látható oldal adminisztrációs műveletek, mint például az ismerősök meghívása.

Illetve van egy olyan link is ahol együtt láthatod az összes oldalad (ha több van), ez pedig: http://www.facebook.com/pages/status

Címkék: facebook

További képek

Az új facebook oldal dizájn, ami egy timeline
Szerző:
információk 1
Információk 2
Információk 3